CV-onderhoud & service

U kunt niet alleen bij Starren BV terecht voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of cv-installatie, maar ook voor onderhoud en reparaties van uw oude verwarmingsketel en -installatie.

Onderhoudsservice
Starren BV onderhoudt uw cv-ketel en complete verwarmingsinstallatie. Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen problemen, maar zorgt ook ervoor dat uw verwarming altijd goed werkt.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gereinigd en wanneer nodig vervangen. Kleine reparaties horen ook tot het periodiek onderhoud.

Wilt u meer weten over serviceonderhoud? Neem dan contactop met ons.

Reparatieservice
Vroeg of laat kan er iets stuk gaan aan uw cv-ketel of verwarmingsinstallatie. Dan wilt u het liefst snel geholpen worden. Starren BV staat klaar voor al uw ad hoc serviceverzoeken en verhelpt storingen aan uw verwarmingsinstallatie snel en vakkundig.

De meeste storingen worden binnen 24 uur opgelost – zelfs in het weekend. Heeft Starren BV uw cv-ketel of cv-installatie zelf geplaatst? Dan doen wij er alles aan het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Storing? Neem contact op met ons. Voor dringende zaken zijn wij bereikbaar op 043 – 361 28 73.