Starren BV

Starren BV(BA) is een installatiebedrijf enloodgietersbedrijf uit Maastricht. Opgericht in 1954 door de heer H. Starren, boogt het bedrijf op meer dan een halve eeuw ervaring in de installatiebranche. Wij beheersen bijna alle installatiedisciplines en zijn gespecialiseerd inverwarmingenbadkamers en sanitair.

Werkgebied
Starren BV is actief op de particuliere en de zakelijke markt en neemt zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor zijn rekening. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederlands en Belgisch Limburg.

Voor Koninklijke Sphinx zijn wij sinds 2011 de exclusieve servicemonteur in de Benelux. En daar zijn we best trots op. De hoofdmoot van ons werk voor Sphinx bestaat uit de aftersales voor de particuliere markt. Ook bouwen wij in opdracht van Sphinx regelmatig showrooms en beursstands voor Sphinx-resellers als Dumoulin en Plieger.

Bedrijfsprofiel
Starren BV is een echte familieonderneming. In 1974 werd het bedrijf overgenomen door de heer L. Leenders, die de bedrijfsnaam voortzette. Begin jaren 90 deed ook zoon Berry zijn intrede in het bedrijf en tien jaar later nam hij de dagelijkse leiding over van zijn vader, die nog steeds actief is in het bedrijf. Starren BV bestaat momenteel verder uit vijf gediplomeerde installateurs en twee kantoormedewerkers, die klaarzitten om uw installatieopdracht of reparatieverzoek aan te nemen.