Werkzaamheden

Als allround installateur en loodgieter levert Starren BV een breed scala aan diensten op het vlak van installatie- en leidingwerkzaamheden, dat reikt van advies en montage tot reparaties en onderhoud van cv-ketels, gas- en waterleidingen, sanitair en badkamers.

Cv-ketels en verwarmingsinstallaties
U wilt een nieuwe cv-ketel laten installeren of juist uw oude cv-ketel laten onderhouden? Of wilt u misschien een compleet nieuwe cv-installatie laten plaatsen?

Starren BV plaatst uw nieuwe cv-ketel of complete verwarmingsinstallatie. Daarvoor vertrouwen wij op cv-ketels van de merken Bosch, Buderus, Nefit en Remeah. Ook onderhouden en repareren wij uw oude cv-ketel, en vervangen wij wanneer nodig uw thermostaat of radiatoren.

Wij hebben een uitgebreid assortiment fraaie decorradiatoren van de merken Brugman, Vasco, Thermic en Jaga. Horizontale en verticale radiatoren, vrijstaande radiatoren en inbouwradiatoren. In staal en aluminium.

Wij zijn er ook om u uitgebreid te adviseren over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel of nieuwe verwarmingsinstallatie. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe cv-ketels.

Neem contact op met ons voor het snel verhelpen van uw probleem of voor een offerte.